ARCHIVES


6 Σεπ 2010

Όταν πέφτουν οι μάσκες.

  .
 Ο Τατούλης υποψήφιος του Πασοκ ! Για να γυρίσουμε, λίγο πίσω, στο 2008.Όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, επιχειρούσε τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό και –κυρίως- τα ανοίγματα στην Ρωσία του Πούτιν.Από την πλειοψηφία των 152 βουλευτών ποιός μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ; Ο Τατούλης ! Με όσα ξεφούρνιζε μέσα από την …. ιστοσελίδα του.Σηκωνόταν το πρωί, άνοιγε τον υπολογιστή του, έγραφε καμιά δεκαριά αράδες πολιτικού υβρεολόγιου για την Νέα Δημοκρατία  και ήταν «πρώτο τραπέζι πίστα»  σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες.Μόνον και μόνον επειδή ήταν ο 152ος βουλευτής και αν η Νέα Δημοκρατία αναγκαζόταν να τον διώξει ( όπως και έγινε) η κυβέρνηση θα κρεμόταν  από μια κλωστή ( όπως και επίσης έγινε)
Η υπονόμευση της Nέας Δημοκρατίας κλιμακώθηκε από τον Τατούλη το καλοκαίρι του 2008 και αμέσως μετά ήρθαν …οι αποκαλύψεις για το Βατοπαίδι.Τον Τατούλη διαδέχθηκε ο ( αυθεντικός γενειοφόρος) Ευφραίμ.......
Η Α’ Πράξη  του έργου τελείωσε με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Παπανδρέου.Η Β’ Πράξη του έργου ξεκίνησε με την στήριξη του Τατούλη από τον Καρατζαφέρη.Και ολοκληρώθηκε στο… εθνικό συμβούλιο του Πασοκ με την απονομή του χρίσματος στον Τατούλη από τον Παπανδρέου.Δεν θα τους περάσει. Αυτές οι εκλογές εξελίσσονται σε δημοψήφισμα και οι υποψήφιοι του Μνημονίου θα μαυριστούν. Είτε του Πασοκ είτε του Λαός. Είτε και των δύο μαζί. Κορόιδα ήταν υπουργοί του Παπανδρέου που δεν θελαν να ακούσουν για δικές τους υποψηφιότητες ; Έτσι ο Παπανδρέου κατέληξε στον Καμίνη που θα εξελιχθεί σε νέα… Καραχασάν.
Ούτε και από το Λαός υπάρχει μεγάλη προθυμία.Ποιοι βουλευτές του Καρατζαφέρη θα βγουν να υποστηρίξουν το Μνημόνιο ;Έτσι, η  Γ’ πράξη του έργου μπορεί να προβλεφθεί.
Ο Δράκος περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο και ο Τατούλης υπουργός του Πασοκ.